Booking

En behandling hos Vita Mirabilis bliver individuelt tilrettelagt.

Om du bestiller en fysiurgisk- eller velvære massage eller akupunktur, så tager vi en snak om hvad fokus er og hvordan det påvirker dig og så går vi i gang. Du kan altid henvende dig til os inden hvis du har spørgsmål, og alle henvendelser er selvfølgelig helt uforpligtigende.

Har du brug for at aflyse en behandling er det nemt. Senest 24 timer før behandlingen kan du logge ind igennem bookingsystemet herunder, finde din(e) tid og aflyse uden omkostning. Er aflysningen under 24 timer før behandlingen, skal der gives besked over sms eller mail. Her foreligger et gebyr på 50% af behandlingsbeløbet, og ligeledes ved udeblivelse fra behandling.

Booking på dagen er desværre ikke muligt, men er det et akut tilfælde eller er du nysgerrig for at høre om du har heldet med dig, må du endelig ringe eller skrive – se mere under kontakt siden.

Husk at medbringe håndklæde og lagen til alle behandlinger, ved akupunktur kan du nøjes med lagen. Vil du hellere være fri for at bære rundt på det, kan du leje håndklæde og lagen i klinikken for 25kr, har du kun brug for det ene slipper du med 15kr.

Hvad har du behov for?

Book en ledig tid her!

Se billeder fra klinikken

Læs oplevelser her!

Find gode artikler her!

Læs anbefalinger her!