Om Vita Mirabilis

Hos Vita Mirabilis er vi måske en smule tossede, men vi ved hvornår vi skal være seriøse. Vi er medlem af henholdvis Dakobe og Bfm, som er brancheforeninger for behandlere. De dokumenterer og kræver videreuddannelse for medlemskab. Yderligere bestræber vi os på, at alle vores behandlere enten er, eller er ved at blive registrerede alternative behandlere (RAB). RAB er en beskyttet titel fra sundhedsstyrelsen. Dette sikrer et godt uddannelsesniveau, god klinisk praksis, samt overholdelse af alle regler.
Vi elsker vores fag og holder os opdateret om udvikling indenfor videnskaben såvel som praksis og du får fordel af det hele.  

Kristina

Jeg finder stor glæde i at hjælpe andre mennesker og se den forskel mine behandlinger kan gøre. Min passion går lidt videre, jeg vil gerne hjælpe mennesker til også at få en bedre kropsforståelse, ikke kun ved at behandle dem, men også at lære fra mig.

Det kan gøre din fremtid med din krop nemmere, ved at få en øget kropsbevidsthed.

Min fascination af krop og hvordan den arbejder og fungerer, lagde grundstenene til min BA i Idræt og sundhed fra SDU, hvor forståelsen af kroppens anatomi og fysiologi, som bevægeapparat var hverdagskost. Derfor har jeg en dyb forståelse af muskel – og ledfunktion, og ved hvor jeg skal arbejde i dybden. Men min nysgerrighed for at lære mere om kroppen blev kun større.

Jeg har i mange år dyrket kickboksning og før det springgymnastik. Jeg har altid været aktiv og følt glæden ved at bevæge mig, også på konkurrenceniveau. Min rygsæk er fyldt med gode ting, som bruges til at understøtte behandling med bl.a. øvelser, gode råd og vejledning ift. genoptræning, øget restitution, bedre mobilitet, øget præstationsevne, og bedre kropsholdning.

 

Jeg fik blev RAB-godkendt i massage i juni 2017 og RAB-godkendt i akupunktur i juni 2018. Jeg specialiserede mig i sportsskader og gravid massage. Det er super spændende at kunne kombinere massage og akupunktur for at opnå et endnu bedre resultat.

 

I min optik ligger jeg puslespil hver dag, en ny krop jeg skal hjælpe til at hænge sammen på den rigtige måde og fortælle om mine fund 😉

 

Uddannelses oversigt:

 

  • Bachelor i Idræt og Sundhed fra SDU
  • Lægeeksamineret massør 2015
  • Skades terapi 2016
  • Ansigts- og hovedbundsmassage 2016
  • Optapening med kinesiotape 2016
  • Triggerpunkts kursus 2016
  • RAB-godkendt massør 2017
  • Øreakupunktur 2018
  • Cupping og moxa 2018
  • RAB-godkendt akupunktør 2018

I kan finde mine diplomer ved at trykke her.

Katia - På barsel

Jeg har en enorm interesse for den menneskelige krop og er fascineret af hvad vores kroppe kan, både i dagligdagen og i idrætslige og sportslige sammenhænge.

I mine behandlinger arbejder jeg med at komme ømheder og problemstillinger til livs og sammen med dig give en bedre forståelse af hvordan din krop arbejder og hvordan du kan arbejde med den.

Jeg blev i år RAB-godkendt i massage, så du kan ligeledes få din behandling betalt hos mig, hvis du har en sundhedsordning, der tillader det.

Til daglig læser jeg Idræt og Sundhed på SDU og udvikler hver dag min viden om menneskekroppen og bliver klogere på dens anatomi og fysiologi.

Jeg dyrker vægtløftning på eliteniveau og har tidligere været konkurrencegymnast. Her har jeg fået en god portion viden omkring de problematikker der kan følge med det at dyrke motion, og jeg er blevet klogere på hvordan man kommer dem til livs.

Hvad har du behov for?

Book en ledig tid her!

Se billeder fra klinikken

Læs oplevelser her!

Find gode artikler her!

Læs anbefalinger her!