Om Vita Mirabilis

Jeg startede Vita Mirabilis efter en endt BA i Idræt og sundhed. Jeg er oprindeligt fra Sønderjylland og er opvokset på en bondegård, med køer, grise, hunde, katte og mange flere, så JA! Jeg er Bonderøv med stort B. Pigen er flyttet til byen, men bonderøven lever i bedste velgående 😉
Ud af det, tænker jeg, trangen til at bruge mine hænder kommer fra. Jeg savnede et håndværk og besluttede at tage uddannelsen som massør, da det spændte meget godt sammen med min fascination af krop og bevægelse, som ledte mig til Idræts studiet i sin tid.

Mit logo er en blanding af forskellige symboler, der sammen fortæller om hvordan jeg tænker om krop, sind og behandling. 
Mit lille glade træ tog form ud fra 2 symboler der er sat sammen. De snørklede rødder symbolisere balancen imellem det fysiske og psykiske og hvordan kroppen og psyken umiskendelig hænger sammen. Sammen med en stamme og kronen skaber det en forbindelse til livets træ. Sundhed både fysisk og psykisk skulle gerne skulle være en livslang tilstand, så vidt det er muligt, hvilket jeg vil gøre mit til at hjælpe dig med. Efter at have tegnet og tegnet 100 gange, dukkede det lille smilende ansigt op i centrum ved et tilfælde. Det var helt perfekt og logoet var færdigt. 

                                                                     Jeg er stolt over mit logo, hvordan det både repræsenterer mig og min mission.

logo til visitkort

Kristina

Jeg finder stor glæde i at hjælpe andre mennesker og se den forskel mine behandlinger kan gøre. Min passion går lidt videre, jeg vil gerne hjælpe mennesker til også at få en bedre kropsforståelse, ikke kun ved at behandle dem, men også at lære fra mig.

Det kan gøre din fremtid med din krop nemmere, ved at få en øget kropsbevidsthed.

Min fascination af krop og hvordan den arbejder og fungerer, lagde grundstenene til min BA i Idræt og sundhed fra SDU, hvor forståelsen af kroppens anatomi og fysiologi, som bevægeapparat var hverdagskost. Derfor har jeg en dyb forståelse af muskel – og ledfunktion, og ved hvor jeg skal arbejde i dybden. Men min nysgerrighed for at lære mere om kroppen blev kun større.

Jeg har i mange år dyrket kickboksning og før det springgymnastik. Jeg har altid været aktiv og følt glæden ved at bevæge mig, også på konkurrenceniveau. Min rygsæk er fyldt med gode ting, som bruges til at understøtte behandling med bl.a. øvelser, gode råd og vejledning ift. genoptræning, øget restitution, bedre mobilitet, øget præstationsevne, og bedre kropsholdning.

 

Jeg fik blev RAB-godkendt i massage i juni 2017 og RAB-godkendt i akupunktur i juni 2018. Jeg specialiserede mig i sportsskader og gravid massage. Det er super spændende at kunne kombinere massage og akupunktur for at opnå et endnu bedre resultat.

 

I min optik ligger jeg puslespil hver dag, en ny krop jeg skal hjælpe til at hænge sammen på den rigtige måde og fortælle om mine fund 😉

 

Uddannelses oversigt:

 

 • Bachelor i Idræt og Sundhed fra SDU
 • Lægeeksamineret massør 2015
 • Skades terapi 2016
 • Ansigts- og hovedbundsmassage 2016
 • Optapening med kinesiotape 2016
 • Triggerpunkts kursus 2016
 • RAB-godkendt massør 2017
 • Øreakupunktur 2018
 • Cupping og moxa 2018
 • RAB-godkendt akupunktør 2018
 • Gravidmassage 2019
 • Bindevævs massage 2021
 • Ansat som underviser på Massørskolen-Fyn 2021

I kan finde mine diplomer ved at trykke her.

Hvad har du behov for?

Book en ledig tid her!

Se billeder fra klinikken

Læs oplevelser her!

Find gode artikler her!

Læs anbefalinger her!